the end

terima kasih banyak2 kerana melawat “page” ini selama ini. saya mengambil keputusan untuk tutup page ini tapi belum jumpa cara jadi saya “move to trash” ke semua “entry” saya sebelum ini. maaf jika ada yang kecewa tapi saya harap tiada.

Advertisements

About kishkun

I like to observe people around me. I make them as a lesson to me, good or bad. I like to share my moment with family, friends and cikt-am. I have my own writen everywhere diary and hope to keep this one online to share with the readers.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

3 Responses to the end

  1. dieya says:

    really? nak bukak page baru or stop blogging entirely?
    kalau bukak page baru, send me your new add k!
    kalau tak, good luck in whatever u do nx. it has been fun reading your entries!

  2. i_sofia says:

    oh?? kenapakah??

  3. kishkun says:

    aton/dieya: terbaca sebuah buku yg org tu sangat2 merendah diri nak menulis pasal cerita dia menunaikan haji takut dikata riak. kish terfikir banyak gak benda riak cakap dalam blog ni jadi amik keputusan padam ajalah semua. mungkin menulis kembali kat wordpress sbb sangat suka wordpress. mungkin cerita pasal haiwan2 bulu tersayang dan pasal buku2. mungkin lah. he…. nnt kish bgtau kalau kish buka page baru ok. 😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s